Even voorstellen

Over mijzelf
Mijn naam is Rogier van Eeuwijk. Na mijn hbo studie Civiele Techniek verrijkte ik mijn kennis en kunde in het verkeerstechnisch vakgebied. Als innovatief denker ben ik continu bezig met het uitdenken van vernieuwende ideeën op verkeerstechnisch vlak. Welke verbeterpunten zijn er mogelijk? Hoe verloopt het proces? Welke ontwikkelingen zijn er?

Door mijn ideeën om te zetten naar de praktijk breng ik verkeerstechnische projecten binnen overheid en aannemers naar een hoger plan. Ik ben een analyticus met passie voor verkeer & techniek.

Rogier van Eeuwijk - INNOVEAExpertise 
Binnen Heijmans Wegen werkte ik negen jaar aan grote en innoverende projecten. Hoe complexer het project, hoe groter de uitdaging. In mijn functie als projectcoördinator was ik dagelijks op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor een vraagstuk. Hierbij hield ik rekening met de belangen van diverse partijen, zowel intern als extern. Het is mijn kracht om zowel vanuit de invalshoek van de wegbeheerder als de weggebruiker te kijken. Ik werk planmatig, kostenreducerend en resultaatgericht.

 

“Innovatie is problemen oplossen die niemand ziet”

 

Klik op de buttons hieronder om via diverse social media op de hoogte te blijven van de activiteiten van INNOVEA.